Mielipide

Tämähän on suorastaan äänestäjiemme pettämistä jos on saanut vaaleissa valtakirjan eduskuntaan niin siellä pitäisi myös näkyä ja kuulua sanan varsinaisessa merkityksessä. Tämä pelihän on jatkunut jo mielestäni luvattoman kauan ettei kansanedustaja ei osaa tulla ajoissa valittuun tehtäväänsä eduskunnassa ja jos minusta tulee vielä iso kansanedustaja niin vaadin kansanedustajana ensi töikseni kellokorttia ja huonoa tuntipalkkaa epärehellisille kansanedustajille.

Ps, puolue tuki pitäisi myös poistaa ensitilassa!

Meidän on uudesta luotava tämä maa

Olemme eläneet kovia aikoja jo kaksi vuosikymmeniä ilman omaa itsenäistä päätöksentekovaltaa tässä sekavassa eu maassa.

Meidän maamme ei ole ollut Kekkosen ajan jälkeen muuta kuin

maanpettureitten temmellys kenttä, jossa ihminen ei ole saanut mitään

ihmisarvoa osakseen, joka heille kuuluisi isänmaamme rakentajina.
Me tunnemme omissa nahkoissamme kuinka eu valtiona suomi on meitä
kohdellut epäoikeudenmukaisesti suurella työttömyydellä jo vuosikymmeniä,
kansakuntana suomalainen on ollut aina ahkera, mutta se meidän ahkeruuskin on jo kysenalaistettuna entistä enemmän maailmalla.
Meidän on uudesta luotava tämä maa ja meidän yhteiskunta järjestelmä on
luotava täysin uudestaan, meidän yhteiskunta järjestelmämme on jo niin
vanhanaikainen ettei se ole enää tätä päivää jossa elämme tätä kurjuutamme.
Te mukamaste hoidatte yhteisiä asijoita kansakuntamme parhaaksi, mutta eihän
teihin voi enää luottaa sentinkään vertaa.
Suomen kansan enemmistö on jo saannut teistä jo niin tarpeekseen että tämä
saa riittää tämä tälläinen venkoilunne pienen ihmisen asialla olemiselle vaalien edellä.
Kansakuntaamme olette ajaneet syrjäytyneitten suureen joukkoon, joka kasvaa kasvamistaan ja te vain senkun lavertelette puhumalla paskaa samalla suulla millä syöttekin yhteiskunnan elätteinä siellä eduskunnassa lihapatojen äärellä.
Jo vuosikymmeniä olemme kärsineet tekemistänne vääryyksistä tälle kansakunnalle ja ette osaa edes hävetä tulemalla uudelleen ja uudelleen kansankuntamme keskuuteen
paskaa jauhamaan.
Hyvällä syyllä teitä voi sanoa tunne köyhäksi ihmispoloiseksi, joilla ymmärtämisen taso on laskennut paatuneen rikollisen tasolle.
Te vain puhutte puhumisen vuoksi hyvinvointivaltiosta jota ei enää ole, jossa elää tälläkin hetkellä vähintään kolmeen lokeroon lokeroituneita ihmisiä, teille jotka voivat hyvin on ensimmäinen, niille jotka ovat siltä väliltä ovat toisena ja kolmas on teidän päättäjiemme hylkäämät jo ihmisrauniona olevat vailla ihmisarvoa ja alentavissa oloissa olevia ei työtä ei kotia, jopa jumalansa hylkäämiä arvottomia maamme kansalaisia ja kuitenkin ovat tätäkin maata rakentaneet.
Eduskunnassa en ota sitten yhtään kuukausi tiliäni vastaan vaan tämä palkioni menee lyhentämättömänä köyhien, työttömien ja nälkäänäkevien hyväksi.
Tämä eduskunta kauteni on vain uuttaa kansaäänestystä varten, kansa äänesti väärin kun se äänesti eu, hun liittymisen puolesta, joka oli suuri vääryys, jonka takana oli anteeksi antamaton petos.
Ihmisten nöyryyttämisen aika pitää jo loppua viimeistään vaaliuurnilla 19.04.2015
Ps, äänestä vanhat pierut historiaan!!!
Ipu,n kansanedustaja ehdokas Eero Antero Seppänen
Suomussalmi
Kiannanniementie 128 a
89740 Kianta
Puh: 040-8505957 tai 040-3623000Suomen nälkäänäkevien yhdistyksen muistomerkki sijaitsee Suomussalmella Kiantajärven rannalla viitostien tuntumassa.

Kansanedustajat ovat nöyrtyneet leivänjakoon Helsingin Myllypurossa.