Jo vääryys vallan saapi

Minä Eero Antero Seppänen syntynyt armon vuonna 1949 Suomussalmella, empä ole ennen nähnyt ja kuullut kuinka meillä hyvin pyyhkii ja kun meillä pyyhkii oikein huonosti.

Vuodesta 1991 aloin aktiivisesti seuraamaan yhteiskunnallisia kiemuroita ja koko ajan on on mentynä päin mäntyä, siellä se meitä umpikuja häämöttää koko kansakuntaa.

Nyt sitä on jo kaikkea huonoa. Ensinkin on niin paljon velkaa, että voimme puhua Kreikan kohtalosta ja paluuta ei ole parempaan näköpiirissä. Puhumalla ja kirjoittelemalla ja myös tietenkin huippukokouksia pitämällä, ja kiiltokengissä kulkevat haluaakin näin pois tavallisen ihmisten arkitodellisuudesta yhteiseen kuvaa joka kerta ja sillä kuitataan meidänkin murheet.

Nyt se pitäisi olla raskas nyrkkinen mies valtuustossa että kunnanvaltuuston puhupöttö hajoaisi kaikkien läsnäolevien silmille, mitä valetta sitä on tullut syötettyä nämäkin kuluneet neljä vuotta.

Minä olen jo aivan varma ja vakuuttunut siitä ettei äänestäjä osaa enää edes oikein äänestäkkään, vaan menee sen puolelle mitä gallupit kertovat, sitä kun halutaan olla yleensä galluppi median armoilla.

Gallupit ovat jo pitkään pilanneet vapaat vaalimme, jos olisin ns. päättäjä niin tulisi korjaus heti, kieltäisin tälläisen äänestäijiemme harhaan johtamisen. Puoluetuella ne vain rehvastelevat jotka kuitenkin ovat yhteisiä verorahojamme, se jos mikä on tuomittavaa kun ei mitään sen valmiinpaan saada kuitenkaan vastineeksi tälle kansakunnalle.

Puolueavustukset myönnetty
Valtioneuvoston viestintäosasto 2.2.2017 11.42
Tiedote 49/2017

Valtioneuvosto myönsi torstaina 2. helmikuuta avustukset puolueille ajalle 1.1.-31.12.2017. Avustukset ovat Ahvenanmaa mukaan luettuna yhteensä 29 635 000 euroa.

Valtionavustukset myönnetään puolueiden poliittisen toiminnan sekä tiedotustoiminnan ja viestinnän tukemiseen. Avustukset jaetaan puolueiden eduskuntavaaleissa saamien kansanedustajapaikkojen lukumäärän mukaan.

Määrärahasta 29 486 825 euroa on tarkoitettu käytettäväksi puolueiden poliittisen toiminnan tukemiseen sekä puolueiden tiedotustoiminnan ja viestinnän tukemiseen. Tästä 5 prosenttia on tarkoitettu puolueille naisten poliittiseen toimintaan sekä samoin 5 prosenttia puolueille niiden piirijärjestöjen toimintaan.

Määrärahasta 148 175 euroa on avustusta Ahvenanmaan maakuntahallitukselle poliittisen toiminnan ja tiedotustoiminnan tukemiseen Ahvenanmaan maakunnassa.

Puolueet, paikkamäärät suluissa ja myönnetyt avustukset:
Suomen Keskusta r.p. (49): 7 260 575 euroa
Perussuomalaiset r.p. (38): 5 630 650 euroa
Kansallinen Kokoomus r.p. (37): 5 482 475 euroa
Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p. (34): 5 037 950 euroa
Vihreä Liitto r.p. (15): 2 222 625 euroa
Vasemmistoliitto r.p. (12): 1 778 100 euroa
Svenska Folkpartiet i Finland r.p. (9): 1 333 575 euroa
Suomen Kristillisdemokraatit r.p. (5) 740 875 euroa
Yhteensä (199) 29 486 825 euroa
Ahvenanmaan maakuntahallitus: 148 175 euroa
Puolueavustuksia on jaettu vuodesta 1967 lähtien.
Lisätietoja: hallitussihteeri Marja-Leena Härkönen, p. 0295 161 420, valtioneuvoston kanslia

Puoluetuki päätökset

Minun oikeus tajuni ei riitä siihen miksi yhteiskuntamme maksaa yhteisistä maksamistamme verorahoista puolue tukena 29 635 000 euroa tänä vuonna. Mielipide on selkeä ja yksinkertainen, puolue joka ei pärjää omillaan saa mennä sotkemasta yhteisiä asijoitamme, rahalla sotketaan ja saada aikaan paljon pahaa yhteiskunnassamme. Moni kunta käypi parasta aikaa omaa olemassa oloaan itsenäisenä kuntana ja taaskin raha on siinä suurin syypää. Pitääkin kysyä hyviä syitä miksi nykyinen yhteiskuntamme on aikansa elänyt, Olen sen jo aistinut jo vuosikymmenet omalta kohdaltani käytäntöön vietynä, meiltä on vietynä jopa ihmisoikeudet puolustaa itseämme. Kokemusta on jopa omakohtaista.

Valheelliset vaalit ovat sitten edessämme 09.04.2017. Kuinka me sitten joudummekin ajan myötä ojasta allikkoon, meille tulee entistäkin sotkuisempi yhteiskunta. Kunnanvaltuusto olisi jo pitänyt aikapäiviä kuopa historiansa alimpaan helvettiin en voi muuta enää sanoakaan. Sote sotku viepi kunnilta jopa itsemääräämisoikeuden ja kun sen aika koittaa aikanaan, maakunnat rosvoat kuntien rahat me kuntalaiset jäämme puille paljaille omillaan toimeen tulemaan.

Isonmilla on aina ollut enemmän valtaa ja pienimmät saavat sen vuoksi tyytyä omaan kohtaloonsa kuntalaisina.

Kunnallisvaaliehdokas Eero Antero Seppänen Suomussalmi